Hevostrailereita

/Hevostrailereita
Hevostrailereita2019-07-22T16:40:33+00:00

CARELINER

Careliner L

CARELINER | L

Tilava

Tässä mallissa enemmän liikkumisvapautta sinulle ja hevosellesi. L mallissa on lisäksi suurempi satulakaappi, ovi myös hevostilasta ja liukuva satulateline.

Lue lisää
Careliner M

CARELINER | M

Alkuperäinen

Red Dot – innovaatiopalkinnon  sekä ”Pferd & Jagd” -lehden lukija palkinnon voittaja. Tämä hevostraileri takaa turvallisen ja rauhallisen kuljetusympäristön hevosellesi.

Lue lisää
Careliner ALU

CARELINER | ALU

Kova kuori. Kova ydin.

Kun alumiinini ja Careliner yhdistetään.  CARELINER-suunnittelukonsepti jossa tuloksena nykyaikainen ja virtaviivainen muotoilu. Vakiona satulateline kahdelle satulalle.

Lue lisää
Careliner L

CARELINER | S

Kompakti

Premium luokan hevostraileri joka sopii pienempään painoluokkaan. Korkealaatuinen, turvallinen ja helposti vedettävä hevostraileri sinulle ja hevosellesi!

Lue lisää

IFOR WILLIAMS

HB506 Double

Kahden hevosen traileri

Traileri sopii kahdelle hevoselle. Trailaerissa on sivuikkuna, sekä suuri takaikkuna, joka pästää auringonvaloa traileriin.

Lue lisää

HB511 Double

Kahden hevosen traileri

Kahden hevosen traileri.  HB511 on hieman pidempi ja leveämpi traileri. Trailerissa on sivuikkunat, sekä suuri takaikkuna, joka päästä auringonvalon traileriin.

Lue lisää

HB403 Single

1½ hevosen traileri

Yhden hevosen traileri. Koska se on kapeampi, HB403 on kevyet ja tuottaa vähemmän tuulenvastusta hinatessa.

Lue lisää
ifor williams hbx506

HBX506

Kahden hevosen traileri

Lujatekoinen traileri. Etupurkuramppi on trailerissa vakiona. Vaalea sisustus ja optimaalinen vapaa korkeus vaunun etuosassa takaavat hevosille ilmavat tilat.

Lue lisää

HBX511

Kahden hevosen traileri

Reilunkokoinen hevostraileri, jossa on kestävä paksu alumiinilattia.  Aisalukkoa ei tarvitse muistaa ottaa mukaan, sillä se on integroituna trailerissa.

Lue lisää
ifor williams hbx403

HBX403

1½ hevosen traileri

Traileri, johon mahtuu tamma ja varsa tai yksi hevonen, joka  matkustaa siellä todella mukavasti! Myös hyvin tilaa varustaa ja hoitaa hevonen.

Lue lisää